В Черкасиобленерго повсталі робітники, що більше 4-х місяців не отримують зарплатні намагаються увійти до адмінприміщень. Їм заважає приватна охорона, що забарикадувалася

Працівники Черкаського РЕМ більше чотирьох місяців не отримують зарплатні. Вони прийшли разом із новим очільником ПАТ Черкасиобленерго на підприємство вимагати повернення їм заборгованої заробітної платні. У багатьох працівників в родинах склалася критична ситуація – вони залишилися без засобів до існування. Вже колишні керівники ПАТ погрожували масовоми звільненнями за участь у страйку. Приватна охорона підприємства забарикадувалася в адмінкорпусі і не пускає в приміщення адміністрації обурених працівників разорм з новим очільником.
На місці присутні представники поліції. Охорона “віджата” на поверхи будинку. Подвір’я та перші поверхи будинку зайняті протестувальниками.

Нагадаємо, що більше року як ПАТ Черкасиобленерго потрапило у поле зору НАБу та інших правоохоронців. Колишнє керівництво ПАТ з державною часткою банально вимивало обігові кошти, а само підприємство доводило свідомо до стану банкрутства. Антена ретельно відслідковувала ситуацію на підприємстві.

Зараз на місці подій продовжують працювати журналісти телеканалу.

/Далі буде