Передумали: під час ремонту на черкаський міст таки пускатимуть легковики вагою до 5 тон

Відповідне розпорядження за підписом керівника області Юрія Ткаченка опубліковано на сайті Черкаської облдержадміністрації.  Зокрема, у документі йдеться про режим роботи мосту під час проведення поточного ремонту. Так, з 19 червня по 1 грудня 2017 року на переправу пускатимуть лише легкові автомобілі, вантажний автотранспорт повною масою до 5 тон, автомобілі спеціального призначення та автобуси, що працюють на маршрутах загального користування. Перетнути Дніпро можна буде з 6 до 9 ранку та з 16 год до 19 год.

Як повідомлялося раніше, у період ремонтних робіт на міст через Дніпро пускатимуть лише спецтранспорт. Таке рішення обласної влади спричинило резонанс та хвилю невдоволення серед черкащан. Тим часом у мережі уже з᾽явилася інформація, що купити перепустку на безперешкодний проїзд можна за 2000 грн. Наш кореспондент вирішив перевірити цю інформацію, зателефонувавши до контактного центру ОДА.

У розпорядженні також йдеться про обладнання об᾽їзного шляху відповідними дорожніми знаками та панно, а також про додаткові дизель-потяги. У період проведення ремонтних робіт рух на мості регулюватиме патрульна поліція.