Успішні черкащанки розповіли, як заробляти на блогінгу

Монетизувати інтернет-сторінки учасниці тренінгу навчилися у рамках менторської інноваційної програми для лідерів «е-Solutions». Проект націлений на співпрацю лідерів громадських організацій із внутрішньо переміщеними особами шляхом створення програми з бізнес-розвитку он-лайн.

У рамках проекту учасники протягом чотирьох місяців пройшли навчання у трьох школах-тренінгах. Говорили про сучасні тенденції онлайн-бізнесу, основи інтернет-маркетингу, навчалися тонкощам продажів і спілкуванню з клієнтами.

Особистим досвідом популяризації акаунтів поділилася блогер з досвідом Олена Литвинова. Вона переконана, головне знайти «свою» справу.

За допомогою інтернет-активності можна не лише розрекламувати себе, а й ті чи інші послуги, наприклад продавати вироби хенд-мейд, як це робить Олена Гармаш. Майстриня вже розгорнула мережу інтернет-магазинів, де продає авторські прикраси у різні країни світу.

Блогери переконані в тому, що такий вид діяльності ідеально підходить для сучасної людини, адже не має часових обмежень, здатен розкривати здібності особистості та ще й приносити непоганий дохід.