Поки черкаські бюджетники, соціальні категорії містян, атовці та матері немовлят з жахом очікували бюджетної сесії, на якій мала б вирішитися подальша доля їх зарплат та соціальних виплат, Олександро Романович Радуцький обирав собі нового автомобіля.

Одіозний секретар черкаької міської ради, якому черкащани мають завдячувати неприбраними міськими дорогами, наглим бойкотом очолюваної депутатської більшості та членами виконкому прийняття міського біджету на 2018 рік, на початку січня придбав в автосалоні “Колос-авто”престижний позашляховик Mazda CX-5 2017 року випуску.

18 січня моржновладець вніс зміни у електронну декларацію про майно та доходи. Автомобіль коштує майже мільйон гривень , а саме 822 тисячі.

Нагадаємо, що електронній декларації за 2016 рік,заначено, що у власності у власності Радуцького перебуває Kia Carens (2014 р.в.), у власності дружини – Mazda 3 (2016 р.в.). В декларації, яку Радуцький подав у березні минулого року, він вказав, що зберігає 285 тисяч доларів готівки. А рік до того черкаський можновладець декларував, що має ввже майже 400 тисяч. На скільки збагатився чи збіднів сумнозвісний в Черкасах чиновник, який став депутатом черкаської міської ради від партії БПП, ми дізнаємося за два місяці. Але нагадаємо, що Юрій Луценко свого часу назвав його та соратників бандитами, які захопили владу у Черкасах і обіцяв викинути його з партії, але своєї обіцянки не дотримався.

Від antenna