16 квітня у Смілі відбувся турнір із сучасних танців «Open Storm Battle»

Упродовж років свого існування колектив сучасного танцю «Шторм» об’єднав у Смілі сотні юних талантів. Їхнє життя – це сучасні спортивні танці, постійна участь у різних фестивалях, танцювальних батлах, хореографічних квестах. Тож ці вихідні не стали винятком. Цього разу юні «штормовики» вкотре приймали на головній сцені Сміли гостей із різних куточків України і не тільки.

«Open STORM battle», організований танцювальною школою «ШТОРМ», пройшов вже усьоме. Як і обіцяли в анонсах — було гучно і видовищно.

Оцінювати учасників запросили знаних суддів, серед них і навіть були  світового рівня. Андрій Онопрієнко брейкдансером став вже у свідомому віці тож географія його фестивального життя дуже широка.

Брав участь і був суддею Андрій на багатьох змаганнях, тож рівень «Open STORM battle» може оцінити об’єктивно.

Танцюристи різних вікових категорій  демонстрували свої здібності у таких стилях  сучасних танців  як  брейк-данс, хіп-хоп, вікінг, хаос, денс-хол. Батли тривали одразу на двох майданчиках. В танцювальну боротьбу спочатку вступили найменші учасники.

Саме такою кількістю учасників юного віку і вразив «Open STORM battle» суддю із Харкова. Дитячий запал саме те, що треба для хіп-хоп культури, твердить він.

У молодого покоління хіп-хоперів є круті наставники, переконані судді змагань, є кращі стартові позиції ніж були у них свого часу. Такі фестивалі, як «Open STORM battle» підтримують юних танцюристів і стимулює їх до розвитку та наполегливих тренувань.

Батли тривали впродовж всього дня. У змагання вступили і більш досвідчені танцюристи , які сучасному танцю присвятили не один рік свого життя. У фіналах  боротьба вже тривала за призовий фонд та путівку  на «EXPLOSION BATTLE»

Озвучували батли кращі МС та DJ. Тож міський будинок культури  на день сповнився сучасними ритмами та  танцювальним драйвом.

Дивіться також: У Смілі визначали кращих боксерів