Дружній колектив – запорука успіху підприємства

Суботній день , вихідний, але частина колективу «Сміламаш» разом з родинами зібрались у міському парку. Адже дозвілля працівників заводу повинне бути змістовним, вирішили керівники підприємства разом із профспілковою організацією  і використовують для цього будь-яку можливість . Нині  організували похід на циркову виставу. Голова правління ПрАТ «Смілянський машинобудівний завод» Олександр Милько та голова наглядової ради підприємства Сергій Зборовський теж не втратили нагоди поспілкуватись із працівниками у неформальній обстановці.

«Сміламаш» розпочав нині своє друге життя  у виробничому напрямку, приходять нові кадри , тож такі заходи допомагають всім вливатись у трудовий колектив. Спільне дозвілля має зближувати .

Керівники «Сміламаш» готові робити все , щоб створити сприятливий психологічний клімат в колективі. Профспілка заводу нині стала знову дієвою структурою, що допомагає у цьому заводчанам.

Позитивні емоції , що отримують працівники під час змістовно проведеного дозвілля,  об’єднують людей і це ефективно переноситься  на трудові відносини. Попереду на заводчан ще чекає чимало приємних подорожей та екскурсій.