У ДОТ «Тимурівець» рятувальники провели акцію «Безпечні канікули», мета якої – нагадати школярам про обережність під час літніх канікул

Щороку сотні дітей приїздять на відпочинок у смілянський дитячий табір «Тимурівець». Щоб нагадати школярам про обережність під час літніх канікул, 17 липня до відпочивальників завітали рятувальники Смілянського РВ Управління ДСНС в Черкаській області. За інформацією провідного інспектора Ірини Лисенко, під час акції «Безпечні канікули» фахівці пожежно-рятувальної служби провели конкурси та вікторини, розповіли про свою професію та щоденні виїзди, продемонстрували можливості пожежного автомобіля та спеціального оснащення.

Крім цього, працівники місцевого підрозділу познайомили аудиторію зі спецобладнанням, яке використовується під час різних надзвичайних подій.

Під час акції «Безпечні канікули» діти вдосталь рухалися: навчилися швидко, працюючи в команді, збивати м’ячі струменем води. Вони отримали багато пізнавальної інформації, тож є надія, що пам’ятаючи про візит рятувальників, будуть дотримуватись правил безпеки і під час канікул, і повернувшись до шкільних занять.