Фотографії талановитої випускниці Вікторії Синаєвської і досі прикрашають Дошку пошани у Смілянській загальноосвітній школі №11. Днями в стінах рідного навчального закладу Вікторія презентувала вже другу збірку власних поетичних творів. Назву для неї обрала досить символічну – «Модулі життя».

Збірка на своєму шляху пройшла чимало перепон та все ж побачила світ завдяки наполегливості авторки та добрим друзям. Редагував нову поетичну збірку Вікторії Синаєвської її класний керівник Сергій Коваленко.

Сучасна поезія Вікторії Синаєвської вражає щирістю і глибиною.

Про перші кроки юної Вікторії на сценічній ниві присутнім у залі розповіла її наставниця, керівник театральної студії «Міраж» Світлана Симоненко.

Світлана Симоненко також із задоволенням згодилася прочитати поезії своєї вихованки. Вірші Вікторії Синаєвської – красиві римами, зворушливі емоціями, що викликають почуття з глибини душі і дають відповіді на чимало запитань.

Презентація збірки переросла у справжній творчий вечір молодої поетеси. Вона і декламувала власні поезії, і співала. І те, і інше Вікторії вдається якнайкраще. Для школярів її поезії близькі і зрозумілі. Тож поезія Вікторії на презентації звучала не лише з вуст авторки.

Знайшовши гідну оцінку читачів, лунали поезії Вікторії Синаєвської цього року і на конкурсі юних декламаторів. Тепер шанувальники творчості юної поетеси з нетерпінням чекають на нові її твори, що так само вражатимуть глибиною, розбурхуватимуть уяву і даруватимуть кращі хвилини буття.

Від editor