Анатолій Бондаренко, міський голова Черкас, мер Черкас, Bondarenko, відповідь Зеленському,

На ранок 29 березня у Черкасах підтверджено коронавірус у десятьох осіб

Міський голова Анатолій Бондаренко традиційно поінформував стосовно епідемічної ситуації в місті.

Станом на ранок 29 березня 10 осіб у Черкасах мають підтверджений діагноз захворювання на COVID-19. Про це сьогодні під час брифінгу повідомив міський голова Анатолій Бондаренко.

«Серед інфікованих із Черкас три жінки віком 41, 62 та 63 роки, троє чоловіків віком 25, 28 та 48 років та одна двохрічна дитина, – прокоментував Анатолій Бондаренко. – Хворим із районів 59, 38 та 59 років».

Загалом у нашій області, за даними Центру громадського здоров’я, станом на 10:00 лабораторно підтверджено 46 випадків захворювання.

За його словами, захворіли сім жителів Черкас, один із Кам’янки, один – із Городища та ще одна людина з Черкаського району.

«Єдиний спосіб для того, щоб убезпечити себе від коронавірусної інфекції – самоізоляція! – говорить міський голова. – Кожен за можливості має обмежити соціальні контакти, бо це врятує життя. Ми всі маємо бути свідомими: при появі температури звертатися до сімейного лікаря та залишатися вдома. Самодисципліна – це найголовніше зараз, це допоможе запобігти поширенню інфекції».

Дивіться також: На ранок 29 березня на Черкащині підтверджено 46 випадків COVID-19 – МОЗ