«Візьми лапи в добрі руки»: сміляни шукають нових господарів для братів наших менших

«Візьми лапи в добрі руки»: сміляни шукають нових господарів для братів наших менших

Після тривалої картинної перерви юні волонтери молодіжного простору «Всі свої» та досвідчені зоозахисники влаштували акцію. У Смілі на бульварі Бобринського вони щосуботи.

«Візьми лапи в добрі руки» – це гасло говорить саме за себе. Всім перехожим, яких у вихідний день тут чимало, пропонують взяти в родини маленьких кошенят та цуценят. Всі тварини доглянуті і проліковані.

Волонтери пропонують стати з ними поруч всім людям, хто розміщує у соціальних мережах пости на кшталт «Віддам у добрі руки». Такий собі флешмоб з пошуку нових домівок для хвостиків (так вони ніжно називають тварин).

«Добрі руки не завжди мають сторінки в соціальних мережах, пише відома смілянська волонтерка та зоозахисниця Аліна ІВАЩЕНКО. Але люди мають бажання завести маленького хвостатого друга, тому беріть своїх кошеняток , цуценяток, хом’ячків , також повітряні кульки, хороший настрій, позитивні емоції та приходьте на бульвар будемо разом шукати сім’ю для ваших підопічних»

Такі заклики дали результат і суботнього дня поряд з волонтерами стали і пересічні сміляни, що мають маленьких чотирилапих вихованців.  Дві години бульвар був сповнений позитивних емоцій та обіймів із тваринами. За час акції волонтерам вдалось знайти родини для семи кошенят. Наступної суботи місце і час зустрічі не змінні : бульвар Бобринського 10-та година.

«Хто має бажання прийти і вибрати собі хвостика, усіх чекаємо з гарним настроєм!!!! Друзі, давайте разом подаруємо їм шанс на нормальне життя в надійних руках!!!!» – закликають волонтери та зоозахисники Сміли.