ЗНО, Сміла, освіта, випускники, англійська мова, школа "Лідер"

Відбулося ЗНО з англійської мови

7 липня відбулося зовнішнє незалежне оцінювання з англійської мови. У Смілі його складали на базі навчально-виховного закладу «Лідер». Це п’яте ЗНО, проведене в умовах карантину. З самого ранку під стінами будівлі зібралися схвильовані випускники, вчителі та головна підтримка абітурієнтів – батьки.

Вчорашні одинадцятикласники хвилювалися та нарікали на карантин, який втрутився у їхнє шкільне життя.

Ті, хто вирішили складати ЗНО з англійської мови, розповідають, як проходила підготовка під час карантину, та більшість наголошують на його негативних  наслідках.

Батьки видаються спокійними, але зауважують, що теж хвилюються та сподіваються на високі результати ЗНО своїх чад.

Незважаючи на хвилювання та несприятливі для навчання умови карантину, випускники також не залишають сподівань отримати найвищий бал.

Однією із найбільш болючих та актуальних тем перед початком тестування було дистанційне навчання. Батьки говорять про його суттєвий вплив на рівень знань дітей. Також вони наголошують на тому, що продовження такого навчання не призведе ні до чого доброго.

Думки випускників з цього приводу розділились. Частина з них підтримує думку старшого покоління, а інша наголошує, що той, хто хотів вчитися, – вчився.

Результати ЗНО з англійської мови оголосять не пізніше 25 липня. Поки  майбутнім абітурієнтам залишається тільки чекати і сподіватися на високі бали та успішний вступ до омріяного вишу.