«Сміламаш» виготовили контейнери для ПЕТ-пляшок

«Сміламаш» виготовили контейнери для ПЕТ-пляшок

Вже більше року смілянське комунальне підприємство «Комунальник» розробляло проєкт щодо роздільного збору сміття у місті. І, як то кажуть, коли працюєш цілеспрямовано над якоюсь ідеєю, завжди «притягуються» люди, що допоможуть.

Так директор «Комунальника» озвучив – потрібні контейнери для збору ПЕТ-пляшок і одразу свою допомогу запропонував директор Смілянського машинобудівного заводу. З того моменту Сергій Ананко та Олександр Милько почали роботу над розробкою та реалізацією проекту конструкцій.

Наразі відбувається вже відвантаження готових контейнерів. Директор «Комунальника» результатом роботи більше ніж задоволений. Твердить, і виконано якісно, і ще чималу суму для бюджету Сміли зекономили.

Контейнери для ПЕТ-пляшок готові, тож проєкт «Комунальника»з роздільного збору сміття у Смілі стартує. Це лише перший етап, запевняє Сергій Ананко.

Новенькі контейнери – це зручно і красиво. До цього «Комунальником»були закуплені однотипні бачки для збору сміття. Загалом це підприємство тепер відповідає і за зовнішній вигляд контейнерних майданчиків, і за їх охайність.

«Сміламаш» в короткі терміни виготовили 130 контейнерів високої якості. Сергій Ананко у можливостях підприємства не сумнівався. Адже, пригадує, і сам свою трудову діяльність починав із цього заводу. Його тут і досі пам’ятають. Приємно здивовані такій зустрічі із Сергієм Ананком були і його наставник, і старожили заводу. Їх колишній колега, а нині директор комунального підприємства, запевнив, що ще не раз буде звертатись до «Сміламаш» як замовник.

Один коментар до “«Сміламаш» виготовили контейнери для ПЕТ-пляшок”

  1. Раніше Смілянський Машбуд залізничні цистерни виготовляв та емалював. А нині якісь сітки…

Коментарі закриті.