щосуботи у Смілі юні волонтери із молодіжного простору «Всі Свої» та представники ГО «Чотири лапи» виходять на бульвар Боринського

Сміляни продовжують шукати домівки для чотирилапих малюків

Хтось постійно скаржиться, що по місту розвелось багато безпритульних тварин, а хтось постійно працює, щоб ці чотирилапі знайшли своїх люблячих та турботливих господарів. Тож щосуботи у Смілі юні волонтери із молодіжного простору «Всі Свої» та представники ГО «Чотири лапи» виходять на бульвар Боринського. Вони пропонують перехожим взяти маленьких пухнастиків у свої домівки. Всі тварини доглянуті і проліковані.

Назва цієї акції «Візьми лапи в добрі руки». Волонтери пропонують стати з ним поруч всім людям, хто розміщує у соціальних мережах пости на кшталт «Віддам у добрі руки». Такий собі флешмоб із пошуку нових домівок для хвостиків.

Також небайдужих, що не можуть з тих чи інших причин взяти тваринку до себе, просять підтримати цей проект матеріально. Адже для того щоб кошенят і цуценят перетримувати потрібен корм. Також усім підопічним, яких волонтери підібрали з вулиці, проводять лікування, профілактику та роблять щеплення. Це саме для того, щоб віддавати новим господарям здорових та енергійних чотирилапих малюків.

«Всі наші підопічні – це результат людської жорстокості та байдужості. Та ми завжди віримо, що у кожного із них буде свій дім і сім’я» написала нас своїй сторінці голова ГО «Чотири лапи» Юлія Данильченко. Тож якщо ви хочете собі домашнього улюбленця, або можете допомогти матеріально для утримання «хвостиків» чи просто придбати їм корм, ласкаво просимо щосуботи з 10 до 13 години на бульвар Бобринського.