Чий кіоск під кінотеатром «Екран» у Смілі?

Власника тимчасової споруди тепер шукають і обурені мешканці сусідніх будинків і відповідні служби смілянської міської влади. Нічийний ларьок з’явився у центрі Сміли на вулиці Незалежності біля кінотеатру «Екран» на зеленій зоні.

Як повідомляється на сторінці у фейсбуці «Сміла новини», це сталося в ніч з 26 на 27 жовтня. Дослівно: «О 2:30 ночі приїхав кран і дуже швидко почали встановлювати МАФ. Через хвилин 10 приїхала поліція. Власник незаконної споруди тикнув якісь ксерокопії 2014 року, на що поліцейські конкретно запросили низку документів в оригіналі. 3і словами «щас привезу оригінали» всі втекли, залишивши водія вантажівки. На ного і був складений протокол, накладений арешт на авто, але МАФ тепер без жодних дозволів стоїть у центрі міста .»

Та на цьому, як видно, порушник не зупинився. В наступну ніч він на своєму ларьку встановив скляні вікна і двері. Те що людина робить свою нечисту справу саме вночі, викликає ще більше підозр у законності його дій. Підтверджує це і звернення від інспекції з благоустрою, екології та забудови міста, що розміщене на цій незрозумілій споруді. Вже 28 жовтня на засіданні виконавчого комітету розглядали проєкт рішення про знесення цього ларька.

Члени виконкому прголосували за рішення про демонтаж незрозумілої тимчасової споруди на вулиці Незалежності біля кінотеатру «Екран». Зухвалому порушнику дали сім днів, щоб він або приправ свій ларьок власними силами, або надав дозвільні документи на нього.