“Нова якість” створює комфортні умови для мешканців будинків

Досвідом роботи з управлінською компанією “Нова якість” поділилися мешканці будинку по Чайковського, 54, у Черкасах.

У Черкасах зараз лише лінивий не обговорює управлінську компанію Нова якість. Хтось задоволений, комусь щось не подобається. Щоб побачити її роботу на власні очі, ми завітали до мешканців старого будинку на вулиці Чайковського, 54, де ця компанія є управителем.

За словами мешканця будинку Ігоря Пономаренка, з моменту початку діяльності Нової якості жителям вдалося налагодити з компанією конструктивну роботу і зробити багато корисних справ. Тепер у дворі чисто, сміття прибирається щоранку, двірником люди дуже задоволені, а з часом перестали смітити самі і навіть місцевих безхатьків привчили до порядку.

Дивлячись на такі позитивні зміни, мешканці сусідніх будинків також почали проявляти цікавість, беруть участь в облаштуванні спільного двору, потроху долучаються до догляду за своїми будинками і прилеглою територією, бо ж кожному хочеться жити у комфортних умовах.

Звісно, що не все є можливість виконати одразу і одночасно, тому ще не всі бажання мешканців втілені у життя — на щось не вистачило часу, щось у процесі виконання, а щось заплановано на майбутнє. Наприклад, одна з мрій мешканців – змінити колір фасаду будинку та утеплити його, щоб зменшити суму платіжок за опалення.