У Смілі сформована громадська рада при виконавчому комітеті міської ради

У Смілі вже сформована громадська рада при виконавчому комітеті міської ради. У неї увійшли представник 11-ти громадських організацій міста. Є ті, що вже працювали раніше у цьому дорадчому органі, так і ті, що лише знайомляться з цією роботою.

Головою Громадської ради обрано Євгенію Гладир. На початку засідання вона передала запрошення громадським організаціям від міського голови Сміли долучитись до формування Стратегії розвитку міста.

Наразі члени Громадської ради обговорили та затвердили регламент своєї роботи, затвердили річний план роботи, розподілили членів ради по групах відповідно до напрямків: економічного, житлово-комунального господарства, гуманітарного. Також погодили питання для розгляду на наступне своє засідання, яке відбудеться 17 лютого.

Громадська рада у своїй роботі запланувала обговорення із посадовцями нагальних тем життєдіяльності Сміли. Першим може стати діалог із міським головою Сміли Сергієм Ананком.

У соціальних мережах міста велись дискусії щодо складу Громадської ради. Тож були надані публічні роз’яснення як саме було сформовано цей дорадчий орган і чому інші члени вже не можуть бути включені до його складу.

Щоб жителі міста могли заздалегідь знати, які питання будуть розглядатись на засіданнях Громадської ради, порядок денний буде публікуватись на офіційному сайті міської ради не менше ніж за 3 робочі дні до проведення засідання. Нагадаємо, наступне зібрання відбудеться 17 лютого.