Майже півмільйона дзвінків обробили оператори кол-центру ПАТ «Черкасиобленерго» за 2020 рік

Найчастіше споживачі зверталися з питань електропостачання, консультували працівники кол-центру і з питань законодавства у сфері енергетики, приєднання до електромереж компанії, реагували на звернення про відсутність електропостачання, аварійні ситуації, а також приймали покази лічильників.

– Ми на зв’язку 24 години на добу, сім днів на тиждень. Працюємо для того аби надавати споживачам вичерпну консультацію щодо аварійних відключень, якості електрозабезпечення, а також іншу інформацію, пов’язану з діяльністю нашого Товариства, – говорить інженер ІІ категорії кол-центру ПАТ «Черкасиобленерго» Ілона Бондаренко.

Найбільшу кількість дзвінків оператори кол-центру отримують у так званий піковий період. Це час передачі показів приладів обліку електроенергії.

Дивіться також: Голова правління ПАТ «Черкасиобленерго» Олег Самчук відвідав Маньківську філію Товариства

– Для коректного та завчасного формування рахунків за спожиту електроенергію покази варто передавати упродовж останніх двох календарних днів поточного місяця та протягом трьох перших – наступного, – наголошує інженер II категорії кол-центру ПАТ «Черкасиобленерго» Альона Кущова. 

У період передачі показів лічильника оператори працюють у посиленому режимі.

– Кожен з нас обробляє більше півтисячі дзвінків від споживачів на добу, – зазначає оператор I категорії інформаційно-комунікаційних мереж ПАТ «Черкасиобленерго» Ольга Палій.

Дивіться також: У Хуторах черкаські енергетики розчистили повітряні лінії електропередач

– Ми не тільки приймаємо покази лічильника, та консультуємо споживачів, – додає оператор інформаційно-комунікаційних мереж ПАТ «Черкасиобленерго» Наталія Коцюбська, – а ще й є ланкою, що з’єднує споживачів із необхідними фахівцями відділів чи філій області для швидкого та ефективного вирішення питання.

Аби споживачу було зручніше та швидше передавати покази лічильника Товариство постійно оновлює та модернізує електронні сервіси.

– Нашим Товариством постійно впроваджуються онлайн-сервіси, аби надати можливість кожному споживачу швидко та зручно передавати покази лічильників самостійно. Так, на сьогодні можна скористатися одним із сучасних електронних сервісів, а саме: паблік акаунтом у Viber, а також чат-ботом у Telegram. Також є електронні сервіси на сайті компанії. Це особистий кабінет побутового споживача та спрощена форма, – говорить оператор I категорії інформаційно-комунікаційних мереж ПАТ «Черкасиобленерго» Людмила Михальчук.

Дивіться також: «ЧЕРКАСИОБЛЕНЕРГО» КЛОПОЧЕ ПРО ПРИПИНЕННЯ СВОГО БАНКРУТСТВА

Кол-центр Товариства – це голос ПАТ «Черкасиобленерго». Тому усі працівники як один постійно працюють над тим, аби бути корисними для споживачів. Колектив кол-центру ПАТ «Черкасиобленерго» постійно працює над підвищенням рівня обслуговування споживачів. Підтвердженням цього є показники діяльності за 2020 рік. Їх напередодні на офіційному сайті оприлюднила НКРЕКП.

– За даними НКРЕКП рівень втрачених дзвінків склав 8% що є меншим за норматив. Саме завдяки злагодженій роботі працівників кол-центру та інших структурних підрозділів компанії вдається швидко та якісно консультувати абонентів і максимально оперативно вирішувати питання, що цікавлять жителів Черкаської області, – підсумував начальник кол-центру ПАТ «Черкасиобленерго» Даніїл Гулак.

Поряд із цим проводилися усі необхідні технічні роботи задля надійного, якісного та безперебійного електропостачання по всій області. Ремонтні бригади оперативно ліквідовували аварійні випадки у разі їх появи. Причиною їх були сильні вітри та налипання снігу. Також проводилися заміни дефектних опор та ремонт устаткування. Продовжувалася робота і щодо розчистки трас повітряних ліній. Адже ця робота є вкрай важливою і попереджає пориви ліній електромереж внаслідок падіння гілля або дерев під час негоди, особливо зараз взимку через налипання снігу.

Нагадуємо, кол-центр 24/7 ПАТ «Черкасиобленерго» працює в цілодобовому режимі, у вихідні та святкові дні. Кожен абонент Черкас та області може зателефонувати за багатоканальними номерами (0472) 33-87-87, (093) 170-40-57, (050) 434-87-87, (067) 690-48-48, й отримати необхідну інформацію у режимі прямого зв’язку з оператором.

За інформацією сайту ПАТ «Черкасиобленерго»