Голова правління ПАТ «Черкасиобленерго» Олег Самчук відвідав Маньківську філію Товариства

Під час зустрічі з трудовим колективом обговорили актуальні для працівників питання стосовно діяльності Товариства та майбутні перспективи.

– Плани на 2021 рік – амбітні, ми взяли високий темп по реалізації ще більших об’ємів із проведення капітальних ремонтів електромереж та устаткування, будівництва нових ліній та оновлення старих. Також ми продовжуємо створювати сучасні центри обслуговування споживачів, а паралельно з цим впроваджуємо все більше дистанційних сервісів. В цьогорічній Інвестиційній програмі – оновлення спецтехніки та бригадних автомобілів. Модернізація торкнеться і спецодягу: поступово ми перейдемо до якіснішого стандарту. Звичайно, продовжується реновація адміністративних та виробничих приміщень філій для підвищення комфорту робочих умов наших працівників. Не дивлячись на пандемію, випробування стихією та іншими чинниками, наш великий колектив впевнено тримає курс на підвищення ефективності роботи та загальний розвиток Товариства, – наголосив Олег Самчук.

Також голова правління подякував працівникам за роботу та оперативне будівництво повітряної лінії електропередачі, що дасть можливість мешканцям об’єднаної територіальної громади Іваньки реалізувати проєкт із забезпечення майже 5000 жителів ОТГ якісною питною водою.

– Я дуже вдячна, у вас надзвичайно фахові працівники. Зробили все дуже швидко, ми навіть не очікували. Сьогодні я дивлюся на цю лінію і в мене щастя на душі, бо ми нарешті зможемо облаштувати свердловину і вирішити таке наболіле питання відсутності питної води, – сказала голова Іваньківської ОТГ Леся Поліщук.

– Реалізувавши даний проєкт, ми зробимо добру справу для наших мешканців і їх нащадків, бо користь і якість цієї води дуже висока. Дякуємо, що перейнялися і долучилися до проєкту, – говорить Анатолій Риженко.

Втілити проєкт у життя мешканцям громади допомагає і депутат Верховної Ради Сергій Нагорняк. Люди звернулися до нього з проханням посприяти будівництву водогону. Народний обранець звернення громади без уваги не залишив, і докладає максимальних зусиль, аби пришвидшити появу питної води в оселях жителів об’єднаної громади.

– Приємно, що люди хочуть позитивних змін і роблять для цього все можливе. Я радий, що в ОТГ така дієва голова, як Леся Поліщук. Без її активної позиції та підтримки мешканців нічого б не було, а так усе відбувається навіть швидше. Цей проєкт познайомив мене з Олегом Самчуком та колективом ПАТ «Черкасиобленерго». Я був вражений історією боротьби колективу за підприємство, право працювати та отримувати заробітну плату. Тож я, як народний депутат, не можу стояти осторонь того, що нині знову відбувається навколо Товариства і Олега Самчука. Дякую енергетикам Черкащини за якісну роботу та бажання долучатися до проектів, направлених на розвиток і покращення життя людей, – наголосив Сергій Нагорняк.

За словами директора Маньківської філії ПАТ «Черкасиобленерго» Олександра Шумовського, повітряну лінію загальною протяжністю майже 2 кілометри побудували за три місяці, в тому числі була встановлена кабельна вставка 10 кВ і ТП 40 кВА.

– Наші працівники виконали роботи швидко і якісно, як завжди. Слова вдячності і подяку від керівництва громади та району передам із великим задоволенням. Це дуже добре, що зараз ми вже можемо допомагати реалізовувати такі проєкти. Розвиток кожної філії – це розвиток всього Товариства в цілому, – підкреслив Олександр Шумовський.

Завершення будівництва повітряної лінії є важливим кроком у вирішенні питання з водопостачанням, а в майбутньому – поліпшення життя 5000 мешканців ОТГ.

– Нині громадам важко щось побудувати і вирішувати пов’язані з цим питання, тому якщо у нас є можливість допомогти, ми завжди раді сприяти громадам Черкаської області, – вважає голова правління ПАТ «Черкасиобленерго» Олег Самчук.

Також він додав, що забезпечення надійного та якісного електропостачання залишається завданням номер один для всіх працівників ПАТ «Черкасиобленерго».