Поблизу пляжу «Пушкінський» у Черкасах п’яний водій спричинив смертельну ДТП: шестеро осіб у лікарні, молода дівчина загинула

17 серпня на світанку патрульним надійшло повідомлення про ДТП на вулиці Гагаріна. Прибувши на місце події, інспектори виявили автомобіль Opel Vivaro, водій якого наїхав на дерево.

Як виявилося, водій із місця пригоди втік, тому патрульні розпочали пошуки водія за отриманим орієнтуванням. Через деякий час один з екіпажів виявив чоловіка, який, побачивши поліцейський автомобіль, кинувся навтьоки. Патрульні наздогнали водія та під час спілкування з ним виявили явні ознаки алкогольного сп’яніння. Результат перевірки в Черкаському наркологічному диспансері — 0,7 проміле.

Читайте також: ВНАСЛІДОК ДТП У ВЕРГУНАХ ЧЕРКАСЬКОГО РАЙОНУ ВОДІЙ «ТАВРІЇ» ЗАГИНУВ НА МІСЦІ ПРИГОДИ. ПОЛІЦІЯ ВСТАНОВЛЮЄ ОБСТАВИНИ

Читайте також: У ГОРОДИЩІ АВТОМОБІЛЬ ЗЛЕТІВ У ВОДОЙМУ — ВОДІЙ ТА ОДИН ІЗ ПАСАЖИРІВ, МЕШКАНЦІ ЧЕРКАС, ЗАГИНУЛИ

Читайте також: ЗАГИБЛА У ВРАНІШНІЙ ДТП — 15-РІЧНА ЖИТЕЛЬКА С. ДУБІЇВКА

Водія затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

В аварії загинула молода дівчина. Її дані наразі з’ясовують слідчі, бо потерпіла не мала при собі документів.

Також у тяжкому стані до реанімації Третьої міської лікарні доставили ще одну молоду дівчину, на вигляд 19-20 років. Зараз медики рятують їй життя.

Ще в лікарні перебувають 38-річний чоловік, двоє хлопців 2001 та 2002 років народження, 29-річна жінка та 19-річна дівчина з травмами різного ступеня тяжкості.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження, передбаченого ч. 3 ст. 286-1 Кримінального кодексу України. Слідчий у справах ДТП з постраждалими встановлює обставини автопригоди. Тривають слідчі дії.