Андрій Лясов

Ще 60 діб у СІЗО: родичам 7-річного Андрійка Лясова продовжено запобіжний захід

За принципової позиції Черкаської обласної прокуратури ухвалами Придніпровського районного суду м. Черкаси від 24.11.2021 на 60 діб продовжено строк дії запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою стосовно підозрюваних у залишенні в небезпеці малолітнього хлопчика, який в подальшому помер, дії яких кваліфіковано за ч. 3 ст. 135 КК України.

Прокурором у суді доведено обґрунтованість продовження указаного заходу забезпечення кримінального провадження на час здійснення досудового розслідування, що триває з об’єктивних причин, його виправданість і співмірність, з метою належної правової охорони загальносуспільних прав та інтересів, а також недоцільність обрання інших запобіжних заходів.

Дивіться також: ЧЕРКАЩАНИ ВИМАГАЮТЬ ВІД ПРАВООХОРОНЦІВ СПРАВЕДЛИВОГО РОЗСЛІДУВАННЯ СПРАВИ ЗАКАТОВАНОГО АНДРІЯ ЛЯСОВА

На цей час триває проведення стаціонарних судово-психіатричних експертиз в умовах спеціального закладу, а також виконання комісійної судово-медичної експертизи.  

Дивіться також: ПРАВООХОРОНЦІ ДЕТАЛЬНО РОЗПОВІЛИ ПРО ХІД РОЗСЛІДУВАННЯ ОБСТАВИН СМЕРТІ 7-РІЧНОГО АНДРІЯ ЛЯСОВА (НАЙВАЖЛИВІШЕ З ПРЕСКОНФЕРЕНЦІЇ ПРАВООХОРОНЦІВ 7 ВЕРЕСНЯ)

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури