«Люди з великим серцем, холодним розумом та золотими руками. Це все про наших лікарів, які поруч у найважчі моменти та рятують життя», — написав Анатолій Бондаренко на своїй сторінці у фейсбуку.

«Пишаюся кожним фахівцем, який працює в Черкасах. Це – чуйні, кваліфіковані, мудрі, виважені й прогресивні люди, які уважні до пацієнтів та допомагають їм залишатися здоровими.

Під час війни дехто з представників професії змінив білі халати на камуфляж, перебуває на фронті та рятує тих, хто опинився під обстрілами і в зоні бойових дій. Ви ставите на ноги наших відважних військових після поранень та відновлюєте здоров’я кожного, хто звертається зі скаргами. Ви даруєте людям шанс і надію. Поза роботою – підтримуєте волонтерські ініціативи.

Щиро дякую всім, хто працює в медичній галузі, за відданість, стійкість та фаховість. Дякую за служіння людям та професії.

На жаль, повномасштабне вторгнення російського ворога змінило плани на розвиток медичної інфраструктури, після війни ми обов’язково повернемося до цього.

Міцного здоров’я вам, вашим рідним та всім вашим пацієнтам».

джерело

Від editor