Тест-драйв нових тролейбусів

Нарешті місто отримало довгоочікувані тролейбуси. 22 квітня відбулась офіційна передача нового електротранспорту. Символічну церемонію передачі здійснили на Соборній площі, де всі бажаючі могли візуально оцінити стан та якість транспорту. Також перед містянами виступив міський голова Черкас Анатолій Бондаренко та керівництво підприємства «Азот».

Після офіційної частини два тролейбуси були використані для показового заїзду вулицями міста. У одному з них вирушила делегація, на чолі з Анатолієм Бондаренком та головою правління ПАТ «Азот» Віталієм Скляровим. Окрім того новий електротранспорт у дії змогли також оцінити прості черкасці. Своїх емоцій вони не стримували та поділились першими враженнями.

Після короткого показового заїзду, маршрут якого пролягав від Соборної площі, бульваром Шевченка до вулиці Можайського і назад, свої зауваження щодо роботи та особливості функціонування нових тролейбусів висловив один із водіїв «Черкасиелектротранс» Петро Андрійович. Пан Андрій зауважив, що він задоволений станом транспорту та загальною роботою машини та наголосив на тому, що, на його думку, електротранспорту радянського зразка у місті вже не повинно бути.