Нові вікна – теплі класи

Черкаська ЗОШ №2 завершує програму енергозбереження. Навчальний заклад увійде у п’ятірку шкіл міста, де замінили усі старі вікна на склопакети. Така модернізація не лише осучаснить фасад, а й дозволить заощадити тепло у холодну пору року.

Прищеплені каштани молі не по зубах

Щороку черкаські каштани жовкнуть від ураження мінуючою міллю. Вже втретє деревам ввели ін’єкції для протидії паразитам. Кожного разу на це витрачають сотні тисяч гривень з міського бюджету. Нарешті лікування дало бажані результати. Нині екологи задоволені, а дерева зелені.

За словами головного еколога міста Володимира Гусаченка, поодинокі випадки передчасного жовтіння каштанів пов’язані з аномальною спекою та хімічними опіками. Разом з експертом йдемо перевіряти здоров’я дерев. В більшості листя уражене шкідливими викидами поблизу зупинок громадського транспорту та на перехрестях. Мінуюча міль на бульварі Шевченка відсутня, вона їсть неприщеплені каштани у дворах. У відділі екології сподіваються, що боротьба зі шкідниками продовжиться наступного року, що врятує каштани не лише на центральній алеї, а й в інших районах міста.

 

Школа №17 чепуриться

Ремонтні роботи активно тривають у їдальні та на даху.

Вулицю Кірова оновлено

Нині в Черкасах триває капітальний та поточний ремонти доріг. Роботи мали розпочатися раніше, але затримались через невчасне прийняття бюджету розвитку. Після вулиці Кірова розпочнеться капітальний ремонт вул. Сурікова, Б. Вишневецького та ін. Також буде виконано 60% ямкового ремонту. Протягом 3-х місяців усі роботи буде завершено.

Чому мер захищає керівника СУБ “МИТНИЦЯ”?

Анатолій Бондаренко про рейтинг партії та команду перед виборами