Батьківщина – Viva!

Незабутній день, сповнений гарним настроєм і чудовими враженнями, провели черкаські діти на святі “Миру та затишку у кожну родину!”. Депутати міської та обласної рад, Анатолій Бондаренко, Руслан Петрик та Віталій Чен посприяли проведеню цього свята. Запальні танці, цікаві ігри, смачне морозиво, кумедні аніматори та аквагрим доповнювали святкову атмосферу.

«Золотий півник» тепер з новими вікнами

Завдяки сприянню депутатів від фракції «Батьківщина» вихованцям дитячого садочка №76 забезпечили комфортні умови. Зокрема, за сприяння Анатолія Бондаренка фасад будівлі та другий поверх обзавівся склопакетами. Тепер кімнати стануть теплішими, а діти менше хворітимуть.

Дитячий садочок «Золотий півник» заснований ще у 1979 році, нині нараховує 59 вихованців. Восени кількість малят зросте до 150. Керівництво закладу вдячне небайдужим депутатам та сподівається на подальшу підтримку.

“Торопленний світлофор”

На розі бул. Шевченка та вул. Б.Вишневецького існує швидкісний світлофор. Аби перейти проїжджу частину пішоходам дається лише 30 секунд. Для людей з обмеженими фізичними можливостями або ж літніх людей перетнути вулицю за такий короткий проміжок часу фактично неможливо – вони змушені чекати на необлаштованих острівцях безпеки, або ж бігти на червоне світло.