Черкаська окружна непроїзна. Фури їдуть центром міста і руйнують міські дороги

Жахливий стан черкаської окружної траси, що могла б значно розвантажити міські вулиці від великогабаритного транзитного транспорту жахливий. Дорога, що знаходиться на межі міста та району, вочевидь безхозна. Саме цим можна пояснити її стан і те, що траса не ремонтується роками. Вантажівки, яким заборонено в’їзд у місто змушені їхати ледь не центральними вулицями, щоб проїхати повз Черкаси.

Черкаський “Азот” відвідав народний депутат України Юрій Бойко

Він пообіцяв трудовому колективу, що добиватиметься зниження ціни на газ та зміни ставлення українського Уряду до промисловості.

Дмитро Кухарчук прагне руйнування феодальної системи Порошенка

Система феодального устрою Порошенка має бути зруйнована, – заявив керівник черкаського обласного осередку партії Національний корпус Дмитро кухарчук.
Він казав, що відрубить руки всім, хто крастиме на оборонці. Натомість, його найближче оточення заробляло мілліони, поки добробати штурмували села і міста силами піхоти. Гладковські – це лише вершина айсбергу цієї системи, в якій заробляють на людських життях, де кінцевим бенефіциаром є «гарант».

Важковаговики розбивають центральні дороги Сміли

Останнім часом все частіше через центр Сміли їдуть вантажівки. Не зупиняють водіїв важковагового транспорту навіть заборонні знаки.
Містян обурює  факт руху важковаговиків, які розбивають центральні дороги Сміли, створюють затори  та відсутність реакції на ці дії з боку правоохоронців