Юрія Тренкіна обрали секретарем міської ради

Під час таємного голосування «за» проголосували 29 депутатів. Це всі депутати, які взяли участь у голосуванні. Фракції «Слуга Народу» та «Голос» відмовилися від голосування. Представники партій заявили, що воно не відповідає регламенту.

Читати далі Юрія Тренкіна обрали секретарем міської ради

Обласні депутати обрали заступником голови батьківщинівця Михайла Мушієка, а от представнику «ОПЗЖ» Володимиру Доманському забракло голосів

Спочатку на сесії зареєструвались 9 депутатів, тому її визначили неповноважною. Після півторагодинної перерви та декількох невдалих спроб депутати зібрали кворум.

Читати далі Обласні депутати обрали заступником голови батьківщинівця Михайла Мушієка, а от представнику «ОПЗЖ» Володимиру Доманському забракло голосів

Олег Самчук: Ми вийшли з прірви 2017 року тільки завдяки колективу і наданому мені кредиту довіри

Відремонтовані приміщення з пральними машинами та кондиціонерами, безкоштовна розвозка, новий спецодяг та реманент, преміальна заробітна плата до професійного свята… Сьогодні працювати у ПАТ “Черкасиобленерго” комфортно і почесно. Але так було не завжди. Ще декілька років тому з підприємства масово звільнялися робітники, йшли страйки із перекриттям доріг, через майже піврічну невиплату заробітної плати,  а рахунки Товариства були заблоковані.

Читати далі Олег Самчук: Ми вийшли з прірви 2017 року тільки завдяки колективу і наданому мені кредиту довіри

6 років позбавлення волі з конфіскацією майна – за збут наркотиків

За результатами розгляду апеляційної скарги прокуратури колегією суддів судової палати у кримінальних справах Кропивницького апеляційного суду жителя Черкащини визнано винуватим у збуті наркотичних засобів (ч.ч. 1, 2 ст. 307 КК України) та засуджено до реального позбавлення волі строком на 6 років з конфіскацією належного йому на праві власності майна.

Читати далі 6 років позбавлення волі з конфіскацією майна – за збут наркотиків

У Черкасах оприлюднено проєкт бюджету міста на 2021 рік

Департаментом фінансової політики подано проект рішення про бюджет Черкаської територіальної громади на 2021 рік на розгляд виконавчого комітету.

Читати далі У Черкасах оприлюднено проєкт бюджету міста на 2021 рік