Майже до середини грудня на Черкащині переважатиме хмарна погода, невеликий сніг та ожеледиця

За прогнозом синоптиків Черкаського обласного гідрометцентру, наш регіон буде перебувати під впливом атмосферних фронтів циклону «UNDINE», що рухаються по західній периферії потужного антициклону, який починає посилюватися на сході.

Читати далі Майже до середини грудня на Черкащині переважатиме хмарна погода, невеликий сніг та ожеледиця

У Смілі на пожежі загинув чоловік

29 листопада о 10:37 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в надвірній споруді на вулиці Сєрова в місті Сміла. До місця події направлено рятувальників 12-ої державної пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС України у Черкаській області.

Читати далі У Смілі на пожежі загинув чоловік

Пішов ловити ряску та не повернувся

28 листопада до Смілянської Служби порятунку «101» звернулася стурбована жінка з повідомленням, що її 43-річний співмешканець пішов на Ірдинське болото наловити ряски та не повернувся.

Читати далі Пішов ловити ряску та не повернувся

У Кам’янці модернізували підстанцію, яка живить увесь район

Уряд України надає велике значення будівництву відновлюваних джерел електроенергетики, які працюють на загальну енергосистему країни. Один із таких об’єктів з’явився в Кам’янці. Там ТОВ «Чиста Енегрія – 2011» збудувало сонячну електростанцію потужністю 25 МВт. Це один із найбільших інвестиційних проектів на території Черкаської області та важливий інфраструктурний об’єкт.

Читати далі У Кам’янці модернізували підстанцію, яка живить увесь район

Після капітального ремонту відчинив свої двері Навчальний центр ПАТ «Черкасиобленерго»

Практично за пів року приміщення змінилося до невпізнаваності: зараз тут нові меблі, обладнання та реманент. А головне – тепер енергетики навчаються за найсучаснішими програмами на новітньому обладнанні.

Читати далі Після капітального ремонту відчинив свої двері Навчальний центр ПАТ «Черкасиобленерго»

У Жашкові чоловік убив кривдника свого сина

Зловмисник вивіз тіло в лісосмугу поблизу Жашкова і закопав там, пізніше зізнався про вбивство під час вживання алкоголю. За фактом вбивства розслідується кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Читати далі У Жашкові чоловік убив кривдника свого сина