За тиждень черкащани назбирали 75 кілограмів ПЕТ-пляшок, за які отримано 450 грн для благодійних організацій, які опікуються безпритульними тваринами

Вже незабаром ці кошти потраплять на рахунки двох благодійних організацій, які опікуються безпритульними тваринами: БО «ДоброКіт» та Черкаське міське товариство захисту тварин «Друг».

Читати далі За тиждень черкащани назбирали 75 кілограмів ПЕТ-пляшок, за які отримано 450 грн для благодійних організацій, які опікуються безпритульними тваринами

Поки поліція 4 доби бездіє, “Антена” самостійно встановила особу, яка побила журналіста телекомпанії

Як повідомляла телекомпанія “Антена”, минулої п’ятниці, 16 липня, невідомий біля приміщення телекомпанії жорстоко побив журналіста після зауваження про неприпустиму поведінку.
Того самого дня, патрульні взяли у журналіста Віталія Гребінця пояснення, а справу спрямували до Черкаського міськрайвідділу НПУ. Однак, протягом цих днів жодної реакції ж боку правоохоронців не виникло.

Читати далі Поки поліція 4 доби бездіє, “Антена” самостійно встановила особу, яка побила журналіста телекомпанії

Черкащину чекає зміна погоди: найскладніше буде 20-21 липня, а потім прийде прохолода

Вже 19 липня ми відчуємо вплив холодного атмосферного фронту, який проявить себе у другій половині дня окремими грозовими осередками, попереджає головний синоптик області Віталій Постригань. Прогнозується дощ, місцями град та шквали 15-20 м/с. Вдень температура повітря становитиме 28-33º.

Читати далі Черкащину чекає зміна погоди: найскладніше буде 20-21 липня, а потім прийде прохолода

Посадовець одного з районних відділів Управління Держгеокадастру в Черкаській області за 10 тис. доларів «гарантував» місцевим підприємцям оформлення власності на одну із земельних ділянок у регіоні

СБУ викрила на корупції керівника одного з районних відділів Управління Держгеокадастру в Черкаській області. Посадовець намагався незаконно передати комерсантам земельну ділянку державного фонду.

Читати далі Посадовець одного з районних відділів Управління Держгеокадастру в Черкаській області за 10 тис. доларів «гарантував» місцевим підприємцям оформлення власності на одну із земельних ділянок у регіоні

Аграрні розбірки: охорона напала на журналіста Максима Степанова під час зйомок

Проти журналіста «Прочерку» Максима Степанова було застосовано силу. Він вів зйомку на полі поблизу села Антипівка, коли невідомий чоловік із числа працівників охоронної фірми, котра представляла «Kernel Group», вибив у нього з рук мобільний телефон, а інший видалив із нього все відзняте на полі.

Читати далі Аграрні розбірки: охорона напала на журналіста Максима Степанова під час зйомок

У середмісті Черкас неадекват побив журналіста «Антени»

Серед білого дня у самому середмісті Черкас, неподалік редакції, невідомий напав на журналіста телеканалу “Антена” через звичайне зауваження. Неадекватному чоловіку не сподобалось, що хлопець заступився за колежанку, з якою йшов.

Читати далі У середмісті Черкас неадекват побив журналіста «Антени»

Впродовж вихідних на водних об’єктах області загинули дві особи

Так, 18 липня до Центру управління в надзвичайних ситуаціях надійшло повідомлення про те, що на річці Дніпро, неподалік села Сагунівка втонув чоловік.

Читати далі Впродовж вихідних на водних об’єктах області загинули дві особи