“Нова якість”: половина мешканців міста щодня наражають своє життя на небезпеку, користуючись ліфтами, бо прокуратура грає у “наперстки”

Понад 700 ліфтів у Черкасах “підвисли у повітрі”. Вони несуть загрозу для людей, які ними користуються. Вже є будинки, у яких згорів електродвигун та дивом обійшлося без жертв. У скількох із них критична ситуація з тяговими канатами, кабіною та іншими деталями — складно сказати. У більш ніж 500 із них закінчився термін експлуатації і вони вже давно мали б зупинитися на капремонти. 

Читати далі “Нова якість”: половина мешканців міста щодня наражають своє життя на небезпеку, користуючись ліфтами, бо прокуратура грає у “наперстки”

На території водоканалу відкопали гранату часів Другої світової війни

20 липня на території КП «Черкасиводоканал» під час проведення земляних робіт працівники виявили предмет, схожий на вибухонебезпечний. Сапери ідентифікували знахідку як граната Ф-1 часів Другої світової війни.

Читати далі На території водоканалу відкопали гранату часів Другої світової війни

Два дні шукали: на Дніпрі у Черкасах знайдено тіло зниклого напередодні чоловіка

На Дніпрі у Черкасах знайдено тіло чоловіка, який кілька днів тому пішов купатися у районі річкового вокзалу і зник. Увечері 20 липня тіло, віднесене течією на відстань 80 метрів від берега, піднято та передано працівникам поліції.

Читати далі Два дні шукали: на Дніпрі у Черкасах знайдено тіло зниклого напередодні чоловіка

Ввечері 20 липня Смілу накрило дощем із сильними поривами вітру. Сміляни фіксували, як дощова стихія огорнула Смілу

Ввечері 20 липня, як і прогнозували синоптики, Смілу накрило дощем із сильними поривами вітру. Сміляни фіксували стрімке просування стихії і викладали відео у соцмережі.

Читати далі Ввечері 20 липня Смілу накрило дощем із сильними поривами вітру. Сміляни фіксували, як дощова стихія огорнула Смілу

Кілограм кокаїну у шлунково-кишковому тракті: CБУ ліквідувала наркотрафік з однієї з країн Латинської Америки

СБУ викрила наркотрафік через Міжнародний аеропорт «Бориспіль». Зловмисники завозили кокаїн в Україну з однієї з країн Латинської Америки. Для цього вони вибудували розгалужену мережу наркокур’єрів.

Читати далі Кілограм кокаїну у шлунково-кишковому тракті: CБУ ліквідувала наркотрафік з однієї з країн Латинської Америки

В офіційному релізі поліції про побиття журналіста ТК «Антена» допущено неточності, які спотворюють реальний стан справ. Редакція вимагає від сектору комунікації спростування неправдивої інформації

Простий приклад непрофесійності і заангажованості поліції. Сектор комунікації поліції Черкаської області на своїй сторінці розповсюдив інформацію про напад на журналіста «Антени» Віталія Гребінця. Дивно, але поліція чомусь нахабно викривила факти. Можемо лише здогадуватися про мотиви.

Читати далі В офіційному релізі поліції про побиття журналіста ТК «Антена» допущено неточності, які спотворюють реальний стан справ. Редакція вимагає від сектору комунікації спростування неправдивої інформації

На Черкащині внаслідок негоди знеструмлено 157 населених пунктів

20 липня внаслідок ускладнення погодних умов (гроза, пориви вітру) та спрацювання систем захисту, відключені об’єкти електричних мереж та порушено електропостачання 157 населених пунктів, з яких 38 частково, повідомляє ПАТ «Черкасиобленерго».

Читати далі На Черкащині внаслідок негоди знеструмлено 157 населених пунктів