28 червня вийде нова марка від Укрпошти

Ескіз нової марки належить одинадцятирічній Софії Кравчук із міста Любомль Волинської області, вона — призер Всеукраїнського конкурсу малюнків та фотографій «Що для мене Україна?» у спокійному 2021 році. Це Україна очима дитини — квітуча, мрійлива й недосяжна.

Читати далі 28 червня вийде нова марка від Укрпошти

Командування Повітряних Сил: Уночі російські війська випустили понад 50 ракет різних типів: повітряного, морського та наземного базування

Уперше з території Білорусі ворог застосував проти України дальні бомбардувальники Ту-22М3. А також відновив застосування оперативно-тактичних комплексів «Іскандер» з цієї країни.

Читати далі Командування Повітряних Сил: Уночі російські війська випустили понад 50 ракет різних типів: повітряного, морського та наземного базування

Смертельна ДТП у центрі Черкас: серед трьох загиблих — дитина

Близько 22 години 24 червня на перехресті бульвару Шевченка та вулиці Байди Вишневецького зіштовхнулися Citroën та Nissan. Повідомили, що від удару з однієї з автівок вилетіли пасажири, до того ж серед постраждалих є діти.

Читати далі Смертельна ДТП у центрі Черкас: серед трьох загиблих — дитина

Ракетні удари з території Білорусі – масштабна провокація РФ з метою подальшого втягнення Білорусі у війну проти України — ГУР

Російські бомбардувальники «працювали» безпосередньо з території Білорусі. Для цього було задіяно шість літаків Ту-22М3, які виконали пуски 12 крилатих ракет Х-22. Рубіж пуску – район міста Петриков, що неподалік Мозиря, орієнтовно за 50-60 кілометрів від державного кордону України.

Читати далі Ракетні удари з території Білорусі – масштабна провокація РФ з метою подальшого втягнення Білорусі у війну проти України — ГУР

За ніч на 25 червня по території України було випущено 51 ракету. Значна їх частина була запущена з території Білорусі російськими ВПС (оновлено)

Перший запуск сьогодні вночі був приблизно о 3.45 з повітря. Є записи переговорів російських пілотів, їх проаналізують і потім буде більш детальна інформація, пише Беларускі Гаюн.

Читати далі За ніч на 25 червня по території України було випущено 51 ракету. Значна їх частина була запущена з території Білорусі російськими ВПС (оновлено)