Фестиваль «Дивосвіт». Останні штрихи

Олена Додатко скульптор з Кіровоградщини. Разом з колегою Романом Турецьким вони завершують останню скульптуру в експозиції фестивалю «Дивосвіт», що впродовж серпня проходив у парку «Сосновий Бір».

Олена лагідно називає цю скульптуру Зелений змій. І хоча наразі він ще має колір матеріалу з якого зроблений, а це фібро-бетон, днями змій отримає свій справжній колір. Інші скульптури фестивалю вже завершені. І маленькі відвідувачу парку «Сосновий Бір» із задоволенням тішаться  бивнями мамонту, та величезним наче казковим равликом. Втім, їхні матусю також у захваті від робіт майстрів фестивалю.

Майстри запевняють, що до Дня міста усі роботи у фестивальній експозиції «Дивосвіти» будуть завершені. Парк «Сосновий Бір» вкотре дивує містян цікавим поповненням свого неперевершеного ландшафту.

Впродовж серпня у парку «Сосновий Бір» проходив фестиваль скульптур із дерева,каменю та металу. Прикрасою фестивальної експозиції  є скульптура «Зелений змій» майстрів із Кіровоградщини. Парковий ландшафт відтепер прикрашатимуть п’ять нових скульптур.

Древній змій, археологічна пісочниця і літаючі об᾽єкти: у черкаському парку створять «Дивосвіт».