Черкаського стрільця провели на Олімпійські ігри

Черкаського стрільця Сергія Куліша провели на Олімпійські ігри. Він єдиний спортсмен з Черкас, хто увійшов до складу Олімпійської збірної України. Міський голова Анатолій Бондаренко привітав Сергія та його наставників з отриманням ліцензії, подарував прапор Черкас та сертифікат.

Сергій займається кульовою стрільбою з 10-ти років, у 12 він вже став майстром спорту. З 2009 року розпочався активний розквіт кар᾽єри спортсмена. За плечима юнака медалі на чемпіонатах Європи та світу. У 2016 р. він став срібним призером Кубку світу у м. Бангкок та бронзовим призером у Мюнхені. Нині їде поповнювати скарбницю своїх перемог.

Керівництво ДЮСШ №2 просить міську владу й надалі підтримувати талановиту молодь у житловому питанні, через що здібних спортсменів часто переманюють з їхніх міст. Також тренери звернули увагу на проблеми з тренувальною базою. Як зазначила директор міського департаменту освіти Марина Бакланова це питання уже вирішується. Наразі обговорюється проект, щодо облаштування приміщення у будівлі колишньої тютюнової фабрики.