Передвиборча балаканина про децентралізацію

Представники різних політичних сил Черкащини зібралися на передвиборчу балаканину. Говорили про реформу децентралізації. Експерти та політики півтори години мірялися аргументами та змагалися в красномовності. Врешті Микола Булатецький зробив висновок, що держслужбовцям треба позвільнятися і  роз᾽їхатись по селах. Згадав і про втікача-Тулуба.

Конструктивом відзначився проректор Черкаського національного Василь Мойсієнко, принаймні дав чітке визначення децентралізації. Представник «Черкащан» Павло Карась наголосив на необхідності надання якісних адмінпослуг. Голова міської організації батьківщини Роман Діскант закцентував на необхідності проведення реформи без тиску на бізнес. Представник влади секретар міськради Олександр Радуцький порадив присутнім не вигадувати велосипед, а сідати й працювати. На тому й розійшлися.

В театрі знову неспокійно

Цього разу актори обурені наказом обласної влади щодо відсторонення від посади директора Володимира Осипова на час проведення розслідування щодо причин і наслідків пожежі. Актори шоковані, адже напередодні гастролей залишились без директора й без художнього керівника, оскільки висловили недовіру Сергію Проскурні. Зокрема актор Олександр Гуменний підозрює, що до відсторонення від обов᾽язків директора доклав рук саме пан Проскурня, який, до речі, не з᾽явився на обговорення. Художниця Наталія Ридванецька вважає, що колективом театру маніпулюють напередодні виборів.

Тож актори у письмовій формі звернулися до голови облдержадміністрації з проханням зберегти колектив театру на чолі з Володимиром Осиповим.

https://www.youtube.com/watch?v=PEGP_Z_bT-Q&feature=youtu.be

Черкащанка про АТО: “31 день, що перевернув мій світ”

Тетяна Дорошенко працює в черкаській міліції та здобуває вже третю вищу освіту. Нині вона по праву може носити звання захисниці Батьківщини. Декілька днів тому криміналістка повернулася із зони АТО. Почала частіше посміхатися та ще більше любити життя.

Тетяна висловлює величезну подяку керівництву черкаської міліції за те, що включили її до складу загону, а також зуміли організувати роботу підрозділу на найвищому рівні. Всі правоохоронці повернулися живі та здорові.