Черкаський бізнес створив фонд допомоги боротьбі з епідемією коронавірусу

Вже сьогодні будуть перераховані перші мільйони допомоги. таким чином бізнесмени міста вирішили підтримати громаду, зібравши кошти на медичне обладнання, зокрема апарати для ШВЛ, медикаменти та захисні костюми, маски, тощо для працівників лікарень, що боротимуться з епідемією.

Читати далі Черкаський бізнес створив фонд допомоги боротьбі з епідемією коронавірусу

Виконком не затвердив розширення категорій пасажирів, що перевозить громадський транспорт. До лікарів додали лише пацієнтів гемодіалізних центрів

Черкаський міськвиконком не підтримав рішення комісії з питань ТБНС про значне розширення категорій пасажирів, що перевозить міський громадський транспорт. Члени виконкому від партій Національний корпус та Свобода не підтримали пропозицію додатково перевозити міським транспортом крім медиків працівників торговельних установ, банків, страхових компаній та прокуратури.

Читати далі Виконком не затвердив розширення категорій пасажирів, що перевозить громадський транспорт. До лікарів додали лише пацієнтів гемодіалізних центрів

Ігор Фесун: Пацієнти часто не повідомляють, що були за кордоном, через що кілька бригад ШВИДКОЇ наразі на обсервації

Підприємці міста готові фінансово долучитися до боротьби з епідемією та її наслідками і оперативно допомагати в перешкоджанні поширенню коронавірусної інфекції в обласному центрі. Потреби і проблеми служби екстреної медичної допомоги озвучив керівник служби Ігор Фесун.

Читати далі Ігор Фесун: Пацієнти часто не повідомляють, що були за кордоном, через що кілька бригад ШВИДКОЇ наразі на обсервації

Головна лікарка інфекційної лікарні: “Щодня матимемо наростання”

Головна лікарка Черкаської міської інфекційної лікарні Світлана Волгіна розповіла про організацію роботи лікарні в період епідемії, прогнози епідеміологів, тести та двох важких пацієнтів.

Читати далі Головна лікарка інфекційної лікарні: “Щодня матимемо наростання”

На сьогодні в Черкасах є 5 тисяч тестів на виявлення коронавірусу – Олег Стадник

Таку цифру назвав очільник департаменту охорони здоров’я Олег Стадник під час зустрічі міської влади з представниками бізнесу щодо створення фонду допомоги у боротьбі з поширенням коронавірусу.

Читати далі На сьогодні в Черкасах є 5 тисяч тестів на виявлення коронавірусу – Олег Стадник

Черкаський онкодиспансер не припиняє планові госпіталізації та операції

Згідно з Наказом МОЗ №698 від 23.03.2020 року “Про затвердження тимчасових заходів у закладах охорони здоров’я з метою забезпечення їх готовності для надання медичної допомоги хворим на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2” Черкаський обласний онкологічний диспансер потрапляє в перелік тих, що не підлягають припиненню термінових та невідкладних планових госпіталізацій та планових операцій.

Читати далі Черкаський онкодиспансер не припиняє планові госпіталізації та операції

Налагоджено підвезення медиків у смілянські лікувальні заклади

З 21 березня у Смілі медиків та працівників інших служб, які продовжують працювати під час карантину, почали підвозити до місця роботи і розвозити по мікрорайонах міста.

Читати далі Налагоджено підвезення медиків у смілянські лікувальні заклади