Депутати Черкаської міськради безрезультативно зібралися на сесію

Позачергове сесійне засідання скликали заради внесення змін до ПСЕР та бюджету на 2017 рік. Однак депутати відпочатку не були налаштовані на продуктивну працю. Вони не могли зрозуміти – куди і чого зібралися. Особливо обурилися депутати Фомич та Карась.

Після дискусій у комісіях таки почали розглядати питання. Щоправда, не зовсім уважно. Під час доповіді керівника департаменту економіки та розвитку у залі було досить шумно. Міські обранці не особливо зосереджувались на змінах до ПСЕР, попри їх важливість. Основні поправки стосувалися перерозподілу коштів. Наприклад, зменшення фінансування реконструкції узвозу по вул. Пастерівській,  придбання дев᾽яти тракторів для ЧЕЛУАШу, будівництва зовнішнього освітлення на прибудинкових територіях тощо.

Представники департаментів житлово-комунального комплексу, освіти та гуманітарної політики, а також охорони здоров᾽я внесли власні пропозиції до програми розвитку міста.

Внесення змін до міського бюджету розглянули в рази швидше. Після чого розійшлися на перерву. З поверненням до зали робочий настрій у депутатів безповоротно пропав. Тож ні за ПСЕР, ні за бюджет не проголосували і закрили сесію.

Зі штурханиною та під музику: як у Черкасах голосували за програму розвитку та бюджет.