У Черкасах біля шкіл продавали амфетамін

Наркоторговцями виявились місцеві жителі, один з яких неповнолітній. У них вилучено розфасований по пакетикам амфетамін. Відкрито кримінальні провадження, – повідомляється на сайті ГУНП в Черкаській обл.

До працівників поліції надійшла інформація від громадян, що в одному з районів Черкас  поблизу шкільних закладів здійснюється збут наркотичних засобів. Під час реалізації отриманої інформації, оперативники управління карного розшуку виявили 16-річного хлопця, який поводив себе підозріло. Під час поверхневої перевірки працівники поліції виявили у нього 16 пакетів з наркотичною речовиною амфетамін. Окрім цього, під час санкціонованого обшуку за місцем його проживання правоохоронці виявили та  вилучили ще 13 пакетів з амфетаміном. Зі слів молодика, наркотики він зберігав з метою збуту.

Наступного дня поблизу цього ж навчального закладу поліцейські затримали ще одного молодика, який також займався збутом наркотиків. Його затримали під час збуту чергової дози наркотиків.

За обома фактами Черкаським відділом поліції відкрито кримінальні провадження. Виявлені наркотичні засоби вилучено та буде направлено на експертизу. На даний час поліцейські встановлюють канали надходження наркотичних засобів.

Дивіться також: Патрульні Черкас затримали 18-річну дівчину, яка при собі мала 19 пакетиків з речовинами, схожими на наркотики.