У смілянському «Лідері» відкрили міні-футбольне поле зі штучним покриттям

2 вересня у НВК «Лідер», крім урочистої лінійки до Дня знань, відбулась ще одна приємна подія. Відкрили міні-футбольне поле із штучним покриттям. Все літо тривали монтажні роботи. І от нарешті святкові кульки та пам’ятне фото. Перерізали символічну стрічку представники міської влади Павло Кондратенко та Людмила Осейко.

Юні футболісти «Лідеру» одразу випробували потужності нового поля. Учні 8 та 9 –го класів провели дружній матч. Нове міні-футбольне поле зі штучним покриттям — це нові можливості для занять спортом, підтримки здорового способу життя та забезпечення необхідного фізичного розвитку для підростаючого покоління

Всім, хто підтримав ініціативу закладу та надав суттєву допомогу у будівництві спортивного майданчика для учнів подякувала директор «Лідеру» Софія Гнідая. Цей проект був втілений за кошти державного бюджету.

Це вже другий такий сучасний спортивний об’єкт у Смілі. На цих міні-футбольних полях  будуть тренуватись і проводити змагання не лише учні шкіл, на території яких вони встановлені,а  й діти мікрорайону та міста загалом.