У Смілі відбулося перше в цьому навчальному році засідання молодіжного активу

Розпочали зібрання з приємних моментів – відзначення юних талантів міста. В урочистій атмосфері грамоти та пам’ятні подарунки під оплески вручили переможцям двох міських конкурсів: конкурсу юних читців «Поетична скарбниця Смілянщини» та конкурсу пленерного живопису «Осіння рапсодія».

За допомогу у розвитку творчих здібностей та обдарувань підростаючого покоління учителів та керівників творчих студій також відзначили почесними грамотами міського Управління освіти, молоді та спорту. Вони щиро раділи успіхам своїх вихованців.

На плідну роботу цього дня націлили і молодіжних лідерів. Разом вирішили взяти участь у міських заходах до Дня Гідності та Свободи і вшанувати пам’ять жертв голодомору та політичних репресій. Також обговорили підготовку до Новорічно-різдвяних свят. Окремо представникам усіх навчальних закладів Сміли наголосили на проведенні виборів голови молодіжного активу міста. Кожен бажаючий може висунути свою кандидатуру, підготувати свою передвиборну програму та запропонувати своє бачення провадження молодіжної політики у Смілі. Самі ж вибори планують організувати і провести до початку новорічних свят.

Цікавим та корисним для молоді став і тренінг «Що означає бути лідером?», який для присутніх підготувала і провела методист відділу освіти Марина Прилуцька.

Юні лідери Сміли цього дня залишили свої побажання в скарбниці молодіжного активу міста та висловили готовність активно розвивати молодіжний рух у Смілі та формувати молодіжну державну політику.