Про це він написав у своєму блозі в мережі Фейсбук

Зокрема відомий політичний та громадський діяч Дмитро Кухарчук намагається з’ясувати, ким саме є він персонально, з його революційною та військовою біографією, якщо Медведчук називає себе українським націоналістом.

Допис про наболіле, – пише Дмитро.

Мені 29, я навчався в російськомовній школі , в побуті дуже часто спілкуюсь російською, коли до мене звертаються російською, хоч цим і не пишаюсь.

Втім, я пройшов найгарячіші дні Майдану і брав участь в наступальних бойових операціях під час російсько-української війни , тому визначаю для себе як право, називати себе українським націоналістом.

В мене багато друзів з Росії, які приїхали сюди воювати проти «путінського» режиму. Сьогодні багато хто з них теж називають себе українськими націоналістами.

Дуже часто чую від різногамної палітри політиків-популістів від Фаріон до Порошенка , що вони теж українські націоналісти, а ті хто спілкуються російською мовою – вороги народу.

Що ж, я не був у комуністичній партії і не працював на КДБ, мій син не фотографувався в футболці «Russia» і не виходив в Лондоні на сцену з російським репером під слова «Русские в Лондоне». Я не грабував українську оборонку і не влаштовував котли. Я не гноблю тих, хто не спілкується українською…

Якось путін сказав, що медведчук – український націоналіст.

То хто тоді я?

Ваші варіанти в коментарях.

Від antenna