Водолази дістали з Дніпра тіло 20-річного парубка, що приїхав у Черкаси на святкування Івана Купала зі Звенигородщини

Святкування Івана Купала закінчилось трагедією. Сьогодні вода забрала життя 20-річного хлопця, який приїхав до Черкас із Звенигородщини. 7 липня о 12:10 водолази Управління знайшли тіло хлопця, який вранці пішов на берег покупатись у Дніпрі.

Як розповів товариш загиблого, компанія студентів святкувала Купальську ніч. На ранок одному з учасників через надмірну кількість вжитого алкоголю стало зле. Тож, щоб освіжитися, компанія вирішила піти на берег Дніпра. Для купання обрали місцевість поблизу пляжу «Митницький». Коли хлопець заплив на глибину, друзі почали вмовляти його повернутися. Проте хлопчина, втративши орієнтування, став плавати кругами, а потім взагалі почав зникати під водою. Друзі кинулися до води на порятунок, але коли допливли до місця, де востаннє бачили юнака, він уже остаточно зник.

Зі слів Андрія Власенка, начальника водолазного відділення, який очолював пошукові роботи, потопельника шукали годину і пошуки ускладнювались тим, що на дні акваторії багато водоростей та сміття.

Знайшли тіло загиблого хлопця на двометровій глибині за 80 метрів від берега.

фото ілюстративне, з відкритих джерел