У ній також відзначили титанічну роботу комунальних служб – дорожників, водопостачальників, газовиків, зв’язківців.

Нову марку «Воїни світла. Воїни добра» презентували та випустили сьогодні представники Черкаської дирекції АТ «Укрпошта» спільно з ПАТ «Черкасиобленерго». Марка, яка сяє, та для якої був виготовлений спеціальний штемпель білого кольору.
У такий спосіб АТ «Укрпошти» закарбувала подвиг героїв енергетичного й комунального фронту.

«Саме завдяки їхньому героїзму й самовідданій праці тримається наша Україна, а країна-терорист росія прорахувалася й не змогла занурити Україну у темряву Середньовіччя, знищивши нашу критичну інфраструктуру. Перший поштовий випуск 2023 року — про безмежну вдячність і неймовірне захоплення, виняткову стійкість та професійну майстерність, про бійців невидимого фронту, яких вся країна побачила в найтемніші часи», — йдеться у повідомленні Черкаської дирекції АТ «Укрпошта».

Довідково:
Номінал кожної марки – М (відповідає тарифу на пересилання непріоритетного простого листа масою до 250 г у межах України). Тираж блоку – 300 тис. прим. Придбати поштовий випуск можна у відділеннях АТ «Укрпошти» та в офіційних магазинах «Укрпошти» на маркетплейсах.

Цікаві факти про випуск «Воїни світла. Воїни добра»

  • Поштовий блок «Воїни світла. Воїни добра» в ультрафіолетових променях яскраво сяятиме в темряві.
  • Блок надруковано з використанням двох видів лаку (глянсового і матового) та з застосуванням технології вибіркового лакування.
  • Поштова марка «Дорожники», що входить до цього блоку і є першою маркою 2023 року, має порядковий номер 2023! Символічно!
  • Автор блоку Олександр Нікітюк відомий нам як автор випуску «Пес Патрон».

джерело

Від editor