Для збільшення потужності та поліпшення якості електропостачання будівлі, де проживають внутрішньо переміщені особи, спеціалісти ПАТ «Черкасиобленерго» проводять заміну силових трансформаторів.

Роботи з реконструкції трансформаторної підстанції проводять згідно з технічною документацією.

– Ми перебуваємо на одній із підстанцій міста Черкаси, де бригада Черкаської міської філії здійснює заміну силових трансформаторів з метою збільшення потужності для будівлі. Приєднання відбувається для будинку, де раніше функціонувала дитяча поліклініка, нині цей об’єкт обладнали під житлову будівлю для переселенців із тимчасово окупованих територій, – розповів майстер дільниці трансформаторних підстанцій і розподільних пристроїв Черкаської міської філії ПАТ «Черкасиобленерго» Олександр Семиз. – Окрім заміни трансформаторів, у роботу входить заміна обладнання в камері 0,4 кВ, тобто повністю здійснюємо реконструкцію обладнання для збільшення потужності.

Дивіться також: У ЛЮТОМУ 2023 РОКУ ЗМІНИВСЯ ГРАФІК ПРИЙОМУ СПОЖИВАЧІВ У ФІЛІЯХ І ПІДРОЗДІЛАХ ПАТ «ЧЕРКАСИОБЛЕНЕРГО»

Електромонтер з експлуатації розподільних мереж дільниці трансформаторних підстанцій і розподільних пристроїв Черкаської міської філії Володимир Островський зауважує, що після встановлення нових потужніших трансформаторів бригада проводитиме їх ошиновку.

Головний інженер Черкаської міської філії ПАТ «Черкасиобленерго» Віктор Антонюк каже, що такі роботи енергетики Черкаської міської філії розпочали за ініціативи Черкаської міської ради, зокрема, департаменту соціальної політики, який опікується внутрішньо переміщеними особами в місті Черкаси.

– Нині проводиться реконструкція цієї будівлі і в рамках реконструкції заплановано збільшити потужність, що наразі ми і виконуємо. Трансформатори ставляться нові, обладнання також міняється на більш новіше, потужніше для забезпечення надійного електропостачання цієї будівлі. Такі роботи здійснюють з метою забезпечення комфортного перебування у будівлі внутрішньо переміщених осіб, — прокоментував Віктор Антонюк.

Від editor