«Батьківщина» відреагувала на зміни в Уряді

Члени обласного осередку партії «Батьківщина» провели прес-конференцію, де проаналізували результати уряду Яценюка та обговорили перспективи роботи новоствореного кабінету міністрів.

Зокрема, керівник фракції «Батьківщина» у Черкаській міській раді Роман Діскант озвучив присутнім ті положення та обіцянки, які не були реалізовані колишнім Урядом, а також рішення, які в подальшому стали катастрофічними для України. Також пан Роман додав, що фракція «Батьківщина» виокремила кроки, які необхідно зробити, щоб витягнути країну із сьогоднішнього стану. Ці, так звані 5 тезисів, на думку Романа, мають стати першочерговими діями новосформованого кабінету міністрів.

Своє бачення, як один із шляхів покращення економічного становища України, озвучив депутат Черкаської міської ради Валерій Міняйло, він наголосив на тому, що досвід успішних європейських країн показує, що держава повинна підтримувати діяльність підприємців, адже, за словами пана Валерія, вони є одним із основних джерел прибутку для країни.

Наприкінці заходу від журналістів пролунало питання щодо передачі тролейбусів та урегулювання конфлікту між «Азотом» та містом, та як дорого це обійдеться Черкасам. Також журналісти зауважили на тому, що міський голова Черкас Анатолій Бондаренко особисто відбув у Відень, де має зустрітись із Дмитром Фірташем.