Черкаська міськрада заручилась підтримкою дитячого фонду ООН

Урочисте підписання меморандуму відбулося на День міста між міським головою Черкас Анатолієм Бондаренком та керівником секції соціальної політики ЮНІСЕФ в Україні Артуром Айвазовим. Це перший крок у програмі «Місто, дружнє до дітей та молоді».

Активну участь у соціальних ініціативах міста бере хімічна компанія «Укравіт». Вона розширює потужності підприємства і запрошує молодь до співпраці.

Таким чином ініціативна група вивчить досвід інших міст та спільно з міською владою напрацює механізм розширення можливостей для розвитку дітей та молоді.

Дивіться також: Черкаси хочуть стати дружніми до дітей та молоді.

 

Черкаський Хрещатик перетворився на мистецький простір

У День міста історична вулиця Черкас об᾽єднала креативні локації й стала інтерактивною. Від музею Кобзаря до Палацу одружень розташувалися народні майстри, музиканти, представники навчальних закладів, бібліотек, вихованці вокально-хореографічних колективів та інші. Жителі та гості міста ознайомились зі здобутками навчальних закладів, художніх студій, гуртків та творчих колективів. Локації оглянув особисто міський голова Анатолій Бондаренко.

Дивіться також: На День міста у Черкасах встановили рекорд.

 

Черкаським мажорам закон не писаний – Гелендваген роз’їзжа тротуарами середмістя на очах поліції та здивованих містян

Черкаським мажорам закон не писаний.
Під час святкування Дня міста Мерседес Гелендваген спокійно роз’їзжав середмістям на очах поліції та здивованих містян

 

У Черкасах вдруге відбулися перегони на саморобних «тачках»

Перегони на саморобних автівках відбулися на Замковому узвозі. Оцінювали транспорт за зовнішнім виглядом, технічними характеристиками та довжиною проїзду. Серед головних критеріїв, які застосовувались до тачок – відсутність двигуна чи будь-яких інших допоміжних пристроїв, електроніки, батарей тощо. Участь у креативних перегонах узяли 15 команд. Організатор змагань АК «Черкаси». Разом з тим на вул. Гагаріна відбулися змагання з Мотоджимхани від Спортивного мотоциклетного клубу «Такт».

 Дивіться також: На День міста у Черкасах відбудеться «Крутий спуск».

У Черкасах на театральному фестивалі виступили особливі актори

Вихованці театральної студії особливих акторів «Рапма» вражали гостей заходу музикою, танцями та гуморесками. Для участі у фестивалі «Фортуна» студійці підготували твори Павла Глазового.  Позитивні емоції гостям подарували Анна Деркач, Станіслав Кураса, Альвіна та Надія Карапась.

Дивіться також: У черкаському дитячому парку оновлять «літній театр».