Черкаські рятувальники долучилися до всеукраїнської акції “Візьми собаку на роботу”

Акція започаткована у 1999 році з метою заохотити підприємства дозволити своїм порацівникам прийти на роботу зі своїм собакою хоча би в одну п’ятницю кожен рік. Це сприяє пошуку нових господарів для собак із притулків, рятувальних груп та гуманістичних товариств, розвитку сприятливої для собак інфраструктури, пропагує дружні умови для домашніх улюбленців в офісах.

Читати далі Черкаські рятувальники долучилися до всеукраїнської акції “Візьми собаку на роботу”

У відповідь На запитання про риття каналу між озером на Митниці та Дніпром міський голова Черкас розповів, що територія водного фонду належить сільрадам

На запитання журналістів про розгляд петиції, в якій громадяни вимагають від міської влади вирити канал між озером на Митниці і руслом Дніпра, міський голова Черкас розповів, що територія водного фонду належить не місту, а приміській сільраді.

Читати далі У відповідь На запитання про риття каналу між озером на Митниці та Дніпром міський голова Черкас розповів, що територія водного фонду належить сільрадам

У Черкасах рятувальники нагадують відпочивальникам правила поведінки на воді

В області склалася непроста оперативна обстановка на водних об’єктах. Загалом цього року зареєстровано вже 35 надзвичайних подій, під час яких 20 громадян загинули та ще 18 осіб вдалося врятувати, з яких 3 дитини. Лише за останній тиждень вода забрала життя шістьох наших земляків, повідомляє пресслужба УДСНС у Черкаській області.

Читати далі У Черкасах рятувальники нагадують відпочивальникам правила поведінки на воді

Бондаренко розповів про нараду з президентом: про бандитів не говорили

Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко розповів у своєму блозі в соціальній мережі Фейсбук про селекторну нараду з президентом Володимиром Зеленським.

Читати далі Бондаренко розповів про нараду з президентом: про бандитів не говорили

Анатолій Бондаренко продовжує возити черкаських наречених на весілля

Міський голова Черкас каже, що таким чином намагається мотивувати молодь створювати міцні черкаські сім’ї та збільшувати населення міста, народжуючи маленьких черкащан.

Читати далі Анатолій Бондаренко продовжує возити черкаських наречених на весілля

Американський далекобійник назвав Голобородька сцикуном і порадив , як контролювати вагу траков

Відомий американський дальнобійник та український патріот і співак Vadim Dubovsky відповів Зеленському на звинувачення в бік українських водіїв-вантажо-перевізників. Також він обізвав президента сцикуном.

Читати далі Американський далекобійник назвав Голобородька сцикуном і порадив , як контролювати вагу траков

Анатолій Бондаренко напередодні Дня Конституції вшанував пам’ять Михайла Сироти

“Це свято особливе для кожного українця. Конституція – це наш основний закон, наш дороговказ. Постулат, який визначає шлях розвитку кожної країни”, – написав міський голова на своїй сторінці у фейсбук..

Читати далі Анатолій Бондаренко напередодні Дня Конституції вшанував пам’ять Михайла Сироти