Замовником убивства Юрія Ботнара виявився депутат Черкаської міської ради – Державне бюро розслідувань

Слідчі Державного бюро розслідувань, спільно з Департаментом контррозвідки СБУ за процесуального керівництва прокурорів Офісу Генерального прокурора затримали депутата Черкаської міської ради, який замовив вбивство заступника міського голови міста Черкас.

Читати далі Замовником убивства Юрія Ботнара виявився депутат Черкаської міської ради – Державне бюро розслідувань

Вулиця Симоненка у середмісті Черкас стала односторонньою

На в’їзді та виїзді з’явилися відповідні знаки. Відтепер заїжджати сюди можна лише з вул. Гоголя.

Читати далі Вулиця Симоненка у середмісті Черкас стала односторонньою

У Черкасах протестували проти “мовного закону” “слуги народу” Бужанського

Жителі Черкас зібралися перед обласною адміністрацією на знак протесту проти прийняття законопроекту № 2362 авторства “слуги народу” Макса Бужанського.

Читати далі У Черкасах протестували проти “мовного закону” “слуги народу” Бужанського

Поліцейські Лисянщини виявили посів рослин маку та конопель, який було приховано поміж інших рослинних культур

До працівників Лисянського відділення поліції надійшла оперативна інформація про те, що жителі в одному із сіл району вирощують рослини коноплі та маку. Під час перевірки інформація підтвердилася.

Читати далі Поліцейські Лисянщини виявили посів рослин маку та конопель, який було приховано поміж інших рослинних культур

Смілянська мистецька школа запрошує на майстер-класи з розпису, ліплення, виготовлення етнооберегів

Смілянська спеціалізована мистецька школа-інтернат 1 серпня об 11.00 запрошує на безкоштовні майстер-класи з розпису, ліплення, виготовлення етнооберегів.

Читати далі Смілянська мистецька школа запрошує на майстер-класи з розпису, ліплення, виготовлення етнооберегів

Всі земельні паї, на які не буде оформлено право власності до 1 січня 2025 року, набудуть статусу незатребуваних і перейдуть у комунальну власність

Відповідно до чинного законодавства України, до 1 січня 2025 року всі власники нерозподілених (невитребуваних) земельних ділянок або їх спадкоємці повинні оформити право власності на свої паї. Якщо вимогу не буде виконано, вважатиметься, що власники ділянок автоматично відмовилися від землі, і вона перейде у комунальну власність територіальної громади.

Читати далі Всі земельні паї, на які не буде оформлено право власності до 1 січня 2025 року, набудуть статусу незатребуваних і перейдуть у комунальну власність