До кінця тижня переважатиме хмарна погода, можливі сніг та ожеледь — синоптики

18 листопада на Черкащині переважатиме хмарна погода, часом випадатиме невеликий сніг та мокрий сніг, повідомляє Черкаський обласний гідрометцентр. Місцями можливе утворення незначного шару льоду на різних поверхнях, окремі ділянки доріг можуть бути слизькими. Суттєвих змін у погоді не очікуються до кінця робочого тижня. Температурний фон буде переважно в межах 3º морозу – 2º тепла.

В одному з черкаських підвалів знайшли розчленоване тіло 70-річного чоловіка. Поліція встановлює причетних до умисного вбивства

На вулиці Надпільній у підвалі будинку знайшли розчленоване тіло чоловіка. Зараз правоохоронці встановлюють обставини події та шукають причетних до умисного вбивства осіб. Попередньо відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 ККУ.

Читати далі В одному з черкаських підвалів знайшли розчленоване тіло 70-річного чоловіка. Поліція встановлює причетних до умисного вбивства

Вартість вивезення твердих побутових відходів для черкащан можна знизити вдвічі — Андрій Бортник

Майже 8 гривень – у Харкові, 15 грн — у Житомирі, 20 грн — у Кропивницькому. Вартість вивезення твердих побутових відходів з однієї людини в багатьох містах країни значно різниться. Але в середньому це дешевше як не в рази, то удвічі від ціни в Черкасах. Бо кожен житель тут змушений платити від 24 грн для багатоквартирок до майже 31 грн для приватного сектору. Це надто дорого.

Читати далі Вартість вивезення твердих побутових відходів для черкащан можна знизити вдвічі — Андрій Бортник