Якщо поліцейський не задокументував і не довів факт порушення ПДР, то вимога щодо пред’явлення водієм посвідчення є неправомірною — Верховний суд України

Вважаємо за необхідне порадити водіям ознайомитися з постановою Верховного Суду по справі №686/11314/17, якою було визначено, що поліцейський не має права вимагати у водія посвідчення, якщо у нього немає доказів про правопорушення.

Читати далі Якщо поліцейський не задокументував і не довів факт порушення ПДР, то вимога щодо пред’явлення водієм посвідчення є неправомірною — Верховний суд України

З 15 грудня у Черкасах розпочнуть продавати ялинки

Черкаський міськвиконком проголосував за організацію сезонної торгівлі новорічними ялинками та території м.Черкаси. Згідно з рішенням, придбати зелену красуню у Черкасах можна буде із 15 по 31 грудня. Торгові точки працюватимуть із 8.00 до 20.00.

Читати далі З 15 грудня у Черкасах розпочнуть продавати ялинки

Черкаська ОДА співпрацюватиме з Національним музеєм Голодомору-геноциду

Меморандум про співпрацю підписали з метою поширення серед українців достовірної інформації про голодомори, а також для створення спільних проєктів.

Читати далі Черкаська ОДА співпрацюватиме з Національним музеєм Голодомору-геноциду

У Смілі вшанували пам’ять жертв Голодомору 1932-1933 рр.

27 листопада зранку біля пам’ятного знака жертвам Голодомору 1932-1933 рр. на Смілянщині на вул. Соборна вшанувати пам’ять тих, хто залишився у вічності, прийшли понад 30 смілян.

Читати далі У Смілі вшанували пам’ять жертв Голодомору 1932-1933 рр.

1 грудня відбудеться перша сесія новообраної Черкаської міської ради

У вівторок, 1 грудня, о 10:00 в залі засідань міської ради (за адресою: бульвар Шевченка, 307) відбудеться перша сесія Черкаської міської ради. Про це повідомив голова міської територіальної виборчої комісії Денис Бобер. Згідно із законом, перше пленарне засідання першої сесії відкриває голова ТВК. Він поінформує раду про підсумки виборів депутатів та міського голови.