СБУ викрила посадовця Черкаської обласної державної адміністрації на вимаганні хабара у 20 тисяч гривень

Служба безпеки України викрила на отриманні неправомірної вигоди заступника директора одного з департаментів Черкаської обласної державної адміністрації. Оперативники спецслужби встановили, що посадовець вимагав від місцевого підприємця 20 тисяч гривень за безперешкодну передачу в довготривалу оренду об’єкта водного фонду. За «винагороду» чиновник обіцяв фіктивне проведення тендерних процедур на користь бізнесмена.

Читати далі СБУ викрила посадовця Черкаської обласної державної адміністрації на вимаганні хабара у 20 тисяч гривень

Україну засипле снігом: Укргідрометцентр дав прогноз на грудень

Погода в грудні 2020 року коливатиметься від 3° морозу до 2° тепла. Синоптики обіцяють, що місячна кількість опадів очікується 32-82 мм, на Закарпатті та в горах Криму до 108-132 мм, що в межах середніх багаторічних значень.

Читати далі Україну засипле снігом: Укргідрометцентр дав прогноз на грудень

На Черкащині родини витрачають 65% доходів на продукти харчування і ще 13,5% — на оплату послуг

За даними вибіркового обстеження умов життя домогосподарств, яке на постійній основі проводить Головне управління статистики, середньомісячні сукупні витрати одного домогосподарства області порівняно з ІI кварталом 2019 року зменшилися на 7,3%і складали 7893,49 грн. Еквівалентні сукупні витрати одного члена домогосподарства у середньому за місяць становили 4068,81 грн.

Читати далі На Черкащині родини витрачають 65% доходів на продукти харчування і ще 13,5% — на оплату послуг

На Черкащині на 35% зросли обсяги реалізації дизельного пального, а продаж газу, навпаки, зменшився на 11-13%

У жовтні 2020 року суб’єктами господарювання через мережу 273 автозаправних станцій та автомобільних газонаповнювальних компресорних станцій Черкаської області продано у роздріб та оптом світлих нафтопродуктів і газу на 505,5 млн.грн, у тому числі у роздріб на 343,0 млн.грн, повідомляє Головне управління статистики у Черкаській області.

Читати далі На Черкащині на 35% зросли обсяги реалізації дизельного пального, а продаж газу, навпаки, зменшився на 11-13%