“А-а-а кто это сделал?”

Представники громадських організацій, разом зі Службою утримання доріг в Черкаській області, приїхали перевіряти якість виконаних обіт до Кам`янського райавтодору. По факту перевірки було виявлено низку порушень. Члени комісії Служби доріг склали відповідні акти, а заступник начальника Служби, Роман Швидкий запевнив, що неякісні роботи приймати не буде і кошти також не будуть перераховані. Розпочато журналістське розслідування про те як виконується ремонт доріг в Черкаській області та розкрадаються бюджетні кошти. Першим в поле зору потрапив начальник Кам`янського райавтодору Олександр Сундуков. Далі буде.

Черкаси знову рекордсмени

До Дня незалежності півтисячі черкасців створили найбільший в Україні рухомий прапор. Велосипедисти, марковані жовтими та синіми кольорами проїхали головною вулицею міста від площі Б.Хмельницького до Соборної, де зафіксували оригінальний національний рекорд.

На жаль, не обійшлося й без політики. Хоч передвиборча агітація офіційно ще не стартувала, політична сила «Черкащани» вже активувалася. Під час велопробігу її представники не стидалися партійної символіки. Як повідомлялося раніше, патріотичний захід мав відбутися без політичних кольорів.